Miez de Nuca

Procesul tehnologic de fabricare a miezului de nuca ambalat cuprinde:

receptia materiei prime,oferind o atentie sporita gustului si  aspectului miezului de nuca,

depozitarea, ventilarea, separarea pe categorii, sortarea de impuritati,

reverificarea calitatii produsului final,

ambalarea samburilor de nuca si pastrare in depozite speciale la temperatura si umiditate controlata.


Pentru lista completa de produse click aici

Miez de nuca:

 

Jumatati - vrac ambalate in cutii de carton de 10 kg

20161122_132513_result

 

 

 

 

 


Sferturi - vrac ambalate in cutii de carton de 11 kg

20161122_132443_result

 

 

 

 

 


Optimi – vrac ambalate in cutii de carton de 12 kg

20161122_132625_result

 

 

 

 

 


Mixt (30% jumatati, 50% sferturi, 20% optimi) - vrac ambalate in cutii de carton de 10 kg

20161122_132923_result

 

 

 

 

 


Culoarea produsului : In functie de cererea clientului.

Origine: Romania

Ambalaj: La cerere sau standard in cutie carton cu punga alimentara

20161130_142604_result